محل تبلیغات شما
کارت بازرگانی به مجوزی اطلاق می شود که به اشخاص حقیقی و حقوقی که دارای این کارت می باشند این امکان را می دهد تا به تجارت خارجی بپردازند.
براساس مقرراتی که هم اکنون اجرا می شود اعتبار کارت بازرگانی تا یک سال پس از تاریخ صدور می باشد و همچنین دارندگان کارت بازرگانی می توانند با ارائه مدارک لازم ، کارت خود را برای مدت ذکر شده تمدید نمایند.
بر اساس قوانین گمرکی کشور،کارت بازرگانی مجوزی است که دارنده ی آن،اعم از شخص حقیقی و حقوقی،می تواند با داشتن آن،اقدام به تجارت در عرصه واردات و صادرات کالا کند.این تجارت از ثبت سفارش و ترخیص کالا تا واردات از مناطق آزاد،حق العمل کاری در گمرک و صادرات کالاهای مجاز را در بردارد.بر این اساس، ورود و صدور کالا برای کلیه تجار آزاد نیست و بازرگانانی می توانند مبادرت به ورود و صدور کالا کنند که دارای کارت بازرگانی باشند.
شرایط اخذ کارت بازرگانی
اخذ کارت بازرگانی موکول به آنست که اصولاَ بازرگان موسسه ی خود را در دفتر ثبت تجارتی ثبت کرده و دارای دفاتر پلمپ شده ی تجارتی باشد و عضویت اتاق بازرگانی محل خود را نیز قبول کرده باشد.در مورد شرکت های تجارتی کارت بازرگانی به نام مدیر مسئول شرکت صادر می شود
بازرگانانی که تقاضای صدور کارت بازرگانی می نمایند باید طبق فرم های چاپ شده از طرف اتاق بازرگانی اطلاعات مربوط به تجارت خود را به اتاق بازرگانی بدهند و از طرف دو نفر از اعضای اتاق بازرگانی معرفی شوند.صدور کارت بازرگانی برای بازرگانان و شرکت های خارجی منوط به معامله متقابله است،یعنی در صورتی به بازرگانان خارجی کارت بازرگانی داده می شود که کشور آن ها نیز به بازرگانان ایرانی اجازه فعالیت بازرگانی بدهد.
کاربرد های کارت اقتصادی
از کاربردهای اخذ کارت بازرگانی عبارتند از:
واردات از مناطق آزاد،صادرات کلیه کالاهای مجاز بازرگانی،صدور ویزای تجاری،صدور گواهی مبدا،عضویت در اتاق بازرگانی،ارتباط با تجار خارجی ،مبادله اطلاعات تجاری در سطح جهان،شرکت در نمایشگاه های ملی و بین المللی داخلی و خارجی ،مبادرت به امر صادرات و واردات کالا بصورت تجاری،مبادرت به حق العمل کاری در گمرک،ثبت سفارش و ترخیص کالا.
متقاضیان اخذ کارت بازرگانی باید ۲۳ سال تمام بوده و دارای حداقل مدرک تحصیلی دیپلم متوسطه باشند. همچنین کارمندان تمام‌وقت دولتی نمی‌توانند کارت بازرگانی دریافت کنند. دارندگان کارت بازرگانی باید در حفظ کارت کوشا باشند زیرا در صورت مفقود شدن، کارت تعلیق می‌شود. مدت اعتبار کارت بازرگانی یک سال است که در صورت رتبه‌بندی می‌تواند دو سال، سه سال یا پنج سال تمدید شود.
ثبت‌نام اولیه‌ی اخذ کارت بازرگانی به صورت اینترنتی انجام می‌شود اما حضور متقاضی یا نماینده‌ی قانونی او در مرحله‌ی برابراصل و اخذ کارت اامی است. در ادامه به بررسی بیشتر مدارک لازم جهت اخذ کارت بازرگانی حقیقی و حقوقی می‌پردازیم.
مراحل ثبت نام در سامانه اتاق بازرگانی برای دریافت کارت بازرگانی:
_ وارد کردن آدرس اینترنتی سپس وارد کردن شناسه ملی متقاضی و ورود کلمه عبور.
_ وارد کردن مشخصات متقاضی و اطلاعات شرکت متقاضی بطور کامل و دقیق.
_ اطلاعات مربوط به دارنده کارت بازرگانی با دقت تکمیل شود.( عکس پرسنلی رنگی با پشت زمینه سفید، حداکثر حجم 300 کیلو بایت.)
_ اطلاعات ثبتی مطابق با برگه اظهارنامه ثبت در دفاتر بازرگانی وارد شوند.
_ وارد کردن اطلاعات تماس و یک نشانی اصلی.
_ وارد کردن اطلاعات هیأت مدیره.
_ تأیید فرمهای مورد نیاز جهت صدور کارت بازرگانی بعد از دریافت.
_ انتخاب حداقل یک رشته فعالیت برای واردات و حداکثر سه رشته.
_اسکن تمامی مدارک مورد نیاز جهت صدور کارت.
_ وارد کردن اطلاعات مربوط به فیش های پرداختی.
_ اصلاح و ویرایش کل اطلاعات تکمیل شده و سپس تأیید نهایی.

مطالب دیگر وبلاگ

مراحل ثبت شرکت در کرج

استعلام برند در کرج

اخذ کارت بازرگانی

کارت ,بازرگانی ,اطلاعات ,صدور ,اخذ ,های ,کارت بازرگانی ,اخذ کارت ,وارد کردن ,اتاق بازرگانی ,صدور کارت

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شناخت بیماری های کلورکتال Bethann's notes عاشقان حسینی ثارالله هات نیوز وبلاگ شخصی دكتر موفق پور دلشاد دهکده klanunresas (Behnia Sadeghi (Genetics درب ضد سرقت